Magamistuppa mõeldud tootevalik on nii kirju, et isegi parima tahtmise juures ei jõuaks kõike järele proovida, aga me abikaasaga vaikselt ikka üritame seda teha ja kui leiame midagi väga head, siis ma hea meelega kiidan väärt leidu ka teistele. Täna kiidan midagi väga head, mis leidis hoopis meid.

Olen kasutanud erinevaid stimuleerivaid geele, mis on mõeldud naispoolele. Oleme vaadanud meespoolele mõeldud seksuaalset võimekust suurendavat geeli, aga teda sihtgrupiks pole pidanud, sest võimekust on tal rohkemgi kui vaja. Paaridele mõeldud eliksiirist ei teadnud me üldse midagi, kuni saime Ulaka Kaunitari pakiga kaasa kaks ühekordset YESforLOV Couples Elixir testrit.

YESforLOV kodulehe tootetutvustusest lugesin, et see on päris esimene paaridele mõeldud orgasmigeel, mis peaks stimuleerima naise kliitorit, pikendama mehe vastupidavust ja pakkuma mõlemale nii tulist kui ka jahedat sensatsiooni. See kõik kõlas minu jaoks nii põnevalt, et sel hetkel said õhtuks plaanid tehtud.

Kui me õhtul magamistoas kohtusime, siis ma ei rääkinud mehele, millega täpsemalt tegu on või mida ta oodata võib, tahtsin talle jätta üllatusmomendi ja see ainult suurendas tema põnevust.
Kandsin geeli mehe peenise pea ümber – nagu kodulehel õpetati – ja tema kandis oma ihuliikmega osa geelist minu kliitorile ning ma tundsin kohest toimet. Soe, lausa tulitav, aga samal ajal oli jalgevahel ka mentooline tuuletõmme, mis süttinud lõket jahutas. Mehele mõjus see samuti koheselt ja tema kirjeldas seda kui midagi väga huvitavat ja omapärast, midagi kirjeldamatult head.

Algus oli paljulubav, aga üsna pea sain aru, et mina ei ole mitte tundlikum, vaid hoopis tuimem ja orgasmini jõudmine võttis kaks korda kauem aega. Partneril oli vastupidi, temal oli tükk tegu, et end tagasi hoida, kuigi muidu õnnestub see tal suurema pingutuseta. Tal oli lihtsalt nii hea. Kui mina lõpuks tippu jõudsin, siis lubas ka tema endal kohe tulla ja jäi kergelt vapustatuna hinge tõmbama.

Mina eliksiirist vaimustusse ei sattunud, aga abikaasa jaoks oli tegu sensatsiooniga, mida ta tahtis ka järgmisel korral kogeda. Mis mul selle vastu oleks saanud olla, mul oli väga hea meel, et temagi endale midagi leidnud on, sest tõsiasi on see, et enamus meie salajase aardekirstu sisust on mõeldud mulle.

Järgmisel korral oli efekt ka minu jaoks suurem, pidev lisastimulatsioon pakkus suuremat naudingut ja kuigi orgasmini jõudmine võttis endiselt kaks korda kauem aega, oli seekord orgasm ka kaks korda võimsam. Mees oli taaskord hingetu.
Võib-olla ma oleksin pidanud solvuma tema „ma pole elus paremat seksi saanud“ sõnade peale, sest need ei kiitnud otseselt mind, vaid rohkem stimuleerivat geeli, aga kuna tema pole ka minu mänguasjades konkurenti näinud, siis solvumise asemel ostsin Ulakast Kaunitarist – eelkõige temale mõeldes – YESforLOV Couples Elixir`i.

See on viimase aja parim ost! Iga järgmise korraga on eliksiir minulegi aina enamat pakkunud ja ma ei väsi orgasmijärgsest värskendavalt jahedast õhetusest, mis võib isegi paar tundi kesta. Mees aga ei väsi elu parimast seksist, mis iseloomustab nüüd iga vahekorda.

PS! Ma temale ei ole öelnud, aga tegelikult on paaride eliksiir minulegi nii väga meeldima hakanud, et kasutan seda mõnikord ka iseendaga tegeledes. Muidu ei oleks sellest midagi, aga temale lihtsalt jagub nüüd vähem.